Tőzsdei Oktatás Kezdőknek

Megtanítunk Sikeresen Kereskedni a Tőzsdén

Magyar tőzsdei e-learning közösség

Tudnivalók - kezdőknek

Tőzsdei kisokos

Ismerd meg a tőzsdei alapfogalmakat, a különböző instrumentrumokat és az árfolyamok elemzéséhez hasznos eszközöket.

Kereskedési segédletek

Indikátorok

25 db Indikátor. Találd meg a stratégiádnak megfelelő indikátorokat és tanuld meg a kereskedési jelzéseiket példákon keresztül!

Gyertyaminták

88 db Gyertyaminta. Érj el nagyobb eredményt a gyertyaminták felismerésével és elemezd a piacot segítségükkel!

Chart alakzatok

31 db Chart Alakzat. Ismerd fel a háromszögeket és a kitörési pontokat, számold ki az általuk definiált célárfolyamot.

Opciós stratégiák

49 db Opciós Stratégia. Alkalmazd a számodra legjobb stratégiákat, tanuld meg a profit és kockázat számítását a példák segítségével!

A Huntraders

 

Mi vagyunk az első lépés minden tőzsdei kereskedő számára. A Huntraders egy független, ingyenesen elérhető adatbázis és információtár a tőzsde világából és célja, hogy támogassa a tőzsdei kereskedőket a folyamatos fejlődésben és sikereik elérésében. Csatlakozz Te is a legnagyobb tőzsdei e-learning közösséghez és válj Te is profi kereskedővé!

 

   

 

 

 

 

Az Online Tőzsdetanfolyam tananyagai - kattints a gombokra!

{{ lesson.title }}

{{ child.title }}

{{ imageNumber }}

{{ imageNumber }}

Kattints valamelyik zöld gombon lévő témakörre!

Csatlakozz Te is a Huntraders Tőzsdei E-Learning közösséghez és bővítsd tudásod a magyar nyelvű oktatóanyagok segítségével! Huntraders Fiókoddal betekintést nyerhetsz mind a 8 tananyagba, aktiválhatod az E-Learning felületet és elérhetővé válik számodra is az Online Tőzsdetanfolyam!

Tőzsdei oktatás kezdő kereskedőknek

  • Alaptudás és a technikai elemzés csúcsa
  • 1500 oktatódia és 550 tesztkérdés 
  • 8 teljesen kidolgozott témakör

Szeretnéd elsajátítani a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait? A Huntraders független kereskedői több mint 10 év tapasztalata alapján összeállították az egyedülálló Tőzsdei E-Learning rendszert kifejezetten kezdő kereskedők számára. A Forex-től kezdve az Opciós kereskedés világán át a Japán Gyertyák Művészetéig minden szükséges tudás megtalálható a Huntraders oktatórendszerében. Tanulj meg mindent rövid időn belül és kamatoztasd tudásod! Tanulj Te is a legnagyobb Tőzsdei E-Learning felület segítségével!

A tőzsdei oktatás témakörei

Rólunk mondták:

Palotás Dávid
www.tradersnight.hu

"A Huntraders, ahogy a neve is mutatja, a magyar traderközösséget szolgálja. Az alapvető definíciók, valamint a sikeres kereskedéshez szükséges eszközök ennyire aprólékos és részletes bemutatása magyarul még nem történt meg."

Czegle János
www.spbinvest.hu

„A Huntraders az első lépés ahhoz, hogy a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlenül szükséges tudásra  szert tegyél.  Aztán a második, a harmadik … és így tovább, mert ha tőzsdei kereskedésre adod a fejed készülj fel arra, hogy ismereteidet folyamatosan megújítani, bővíteni  kell.”

Lépj be Te is Huntraders oktatórendszerébe!

Tőzsdei oktatás kezdő és haladó kereskedőknek!