Tudnivalók

Ismerd meg a tőzsde működését és a kereskedéshez szükséges alapfogalmakat. Böngéssz a mélyebb szakmai tartalmak között és vesd bele magad a tőzsde világába! Tudj meg mindent a technikai elemzésről, opciókról, kötvényekről vagy a fundamentális elemzésről!

Tartalom letöltése pdf-ben:

A tőzsde

A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. A magyarországi tőzsde jogi személy, önkormányzattal rendelkezik, nem nyereségorientált, de bevételeiből tartja fenn magát. A tőzsdei kereskedelemben résztvevő árúknak vagy értékpapíroknak nem kell jelen lenniük, mivel az egyes árúk helyettesíthetők, illetve egymással kicserélhetők. A tőzsdének két fajtája létezik, melyek a következők: árutőzsde és értéktőzsde. Az értéktőzsdén belül megkülönböztetünk értékpapír- és devizatőzsdét.

Tehát a tőzsde a helyettesíthető tömegáruk koncentrált piaca, ahol a kereskedelem szervezett keretek között, meghatározott szokványok szerint történik. A tőzsdéket jogállásuk szerint két nagy csoportba osztjuk: 

  • Az európai-kontinentális tőzsde közjogi jellegű, felügyeletet az állam gyakorol felette.
  • Az angol-amerikai típusú tőzsdék magánjogi alapon létesült intézmények, amelyek általában részvénytársasági formában működnek.

Az európai tőzsdék száma 71 , míg az ázsiai tőzsdék száma 83. Észak-Amerikában 33, míg Dél-Amerikában összesen 16 tőzsde működik. Az afrikai tőzsdék száma jelenleg 25, míg az óceániai tőzsdék száma 7. A világon 128 országban összesen 235 tőzsde található.

Az értékpapír

Bankok, brókerek, brókercégek

Fundamentális és technikai elemzés

Kockázat és diverzifikáció

Negyedéves jelentések

Nyitó részvények (IPO)

Online kereskedés

Piaci hírek

Tőzsdei E-Learning rendszer

  • Kifejezetten kezdő kereskedőknek összeállítva
  • A Forex-től kezdve az Opciós stratégiákig
  • Azonnal használható kereskedési technikák

Te is még mindig a Demo számlával próbálkozol? Nem mersz belevágni a kereskedésbe? Volt pár rossz tapasztalatod? Van egy jó hírünk!

A siker megtanulható! Mit kell tenned hozzá? Megtanulni.

A Huntraders E-Learning rendszere több mint 10 év kereskedői tapasztalat alapján lett összeállítva úgy, hogy a résztvevők valós, az éles kereskedésben használható tudást szerezzenek meg rövid időn belül. A 8 teljesen kidolgozott és tematikusan összeállított tananyagban minden szükséges tudás és információ megtalálható amire az összes kereskedőnek szüksége van! A képzésen megszerezhető tudás biztos alapokat nyújt a sikeres tőzsdei kereskedéshez és elengedhetetlen az igazán nagy profit eléréséhez! 

Ha kezdő vagy, akkor ez kötelető a számodra!

Kereskedési segédletek

Több mint 200 különböző stratégia és alakzat

Indikátorok

25 db Indikátor. Találd meg a stratégiádnak megfelelő indikátorokat és tanuld meg a kereskedési jelzéseiket példákon keresztül!

Gyertyaminták

88 db Gyertyaminta. Érj el nagyobb eredményt a gyertyaminták felismerésével és elemezd a piacot segítségükkel!

Chart alakzatok

31 db Chart Alakzat. Ismerd fel a háromszögeket és a kitörési pontokat, számold ki az általuk definiált célárfolyamot.

Opciók

49 db Opciós Stratégia. Alkalmazd a számodra legjobb stratégiákat, tanuld meg a profit és kockázat számítását a példák segítségével!

Válassz a további elérhető tananyagok közül

Online kereskedési képzés kezdőknek és haladóknak!

Legyél Te a wall street új farkasa! Csatlakozz most!