A legnagyobb online szakértői meeting

 

Ismét megszerveztük Neked az egyetlen, hazai kereskedők és tőzsdei szakértők közös online kerekasztal beszélgetését!

Szeptember 1. - 18:00

 

  • Azért, mert összehoztuk Neked a legjobb haza szakértőket és a legaktuálisabb, minden kereskedőt foglalkoztató témákat egy online meetingre!

  • Azért, mert ezen az előadáson összesen több mint 50 év aktív kereskedői tapasztalatát hallhatod otthonról, sőt, akár vissza is nézheted bármikor a Huntraders Archívumban

  • Valamint azért, mert ilyen jellegű online előadássorozat még nem volt az országban megszervezve, ahol profi kereskedőket és szakértőket hallgathatsz, és az előadás után akár kérdezhetsz is tőlük! 

Éppen ezért a részvétel számodra is erősen ajánlott! 

Aktiváld Fiókoddal a Tagságot! 

Ha van Huntraders Fiókod, akkor az első lépést akkor már megtetted! Azonban mivel ez a Kerekasztal Beszélgetés zárt, hiszen rendkívül mély és izgalmas témákról fognak beszélgetni a szakértők, így a megtekintése és a részvétel csak a Tagok számára elérhető. Ha Te még nem aktiváltad a Tagságod, akkor kattints ide:

 

Tagság Aktiválása

 

Tagságoddal mindösszesen napi 230 Ft-ért csatlakozhatsz az egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösséghez és ami a legfontosabb: Csatlakozhatsz a Szakértői Kerekasztal Beszélgetésekhez!

Ha ennyit számodra nem ér meg a biztos tőzsdei tudás és a profi kereskedők véleménye és támogatása, akkor lehet jobb ha másik szakmát keresel... ugyanis a tudás hiánya miatt elképzelhető, hogy 230 Ft-nál többet fogsz veszíteni egy rossz kereskedés miatt. (De persze ne így legyen!)

Még nincs Fiókod? Semmi baj! Hozd létre most!

Ha még nem volt alkalmad létrehozni saját Huntraders Fiókodat, akkor most itt a lehetőség! De tudnod kell, hogy közösségünk zárt! Ezért a csatlakozás csak meghívó segítségével történhet, azonban itt ezt is tudsz szerezni. Kattints itt a gombra, és a következő oldalon válaszd ki, hogy melyik Szakértő meghívása által szeretnél csatlakozni a klubhoz! (ez később nem befolyásol semmit) 

A Szakértők kártyája alatti "Csatlakozás a Klubhoz" gombra kell kattints majd:

 

Tovább a meghívókhoz

 

Fiókoddal számos tartalomhoz korlátlanul hozzáférhetsz! Betekintést nyerhetsz az online tananyagokba, letölthetsz több e-könyvet és kereskedési segédletet, valamint böngészhetsz a teljes tudástárban, a brókerválasztóban és a tőzsdeszótárban is.

A Szakértői Kerekasztal beszélgetésekhez azonban csak aktivált Huntraders Tagsággal tudsz csatlakozni! Ha létrehoztad Fiókodat, akkor a Tagságról bővebb infót itt találsz: részletek

Nincs más dolgod, mint leülni a számítógép elé vagy kézbe venni a telefonod kedden 17:58-kor, és csak hallgatni minket, ahogy a legizgalmasabb tőzsdei témákról fogunk beszélgetni!

Ne feledd: Szeptember 1. - 18:00

 

Ja! És egy apróság... a webinár férőhelyek száma limitált.

Szóval ne várj tovább, mert nincs idő rá!


A Szakértői Meeting napokon belül megrendezésre kerül! Foglald be a helyed még ma!

Ha Tag vagy, akkor Regisztrálj az Esemény Hivatalos oldalán ITT Vagy Aktiváld Tagságodat: