Rólunk

Huntraders egy profi, független kereskedők által megalkotott online tőzsdei oktatóközpont, ahol vezetett tananyagokkal, lépésről-lépésre tanítjuk meg a kereskedés szakmai alapjait.

Mi, a Huntraders csapata 2007 óta azon dolgozunk, hogy a pénzügyi élet szereplőit olyan tudással lássuk el, melyekhez eddig csak egy szűk réteg férhetett hozzá. Cégünk fő profilja az amerikai részvény és opciókereskedés, melyek megértését, kereskedését hatalmas mennyiségű oktatási anyaggal és rendszerezett szótárakkal, segédletekkel igyekszünk elősegíteni, ezzel támogatva a leendő kereskedők pénzügyi sikereit!

A több mint 10 éve tartó folyamatos fejlődés alatt számos saját fejlesztésű tőzsdei döntéstámogató szoftverrel és kiadvánnyal igyekeztünk segítséget nyújtani a kezdő és haladó kereskedőknek egyaránt, melyek nagy része a mai napig ingyenesen elérhető.

A 10 éve tartó folyamatos szakmai támogatással és érthető, ingyenesen elérhető tananyagokkal, személyes oktatásokkal méltán érdemeltük ki, hogy az, aki a tőzsdén kívánja megtakarításait gyarapítani és ehhez szeretne biztos tudást szerezni, annak Mi, a Huntraders vagyunk az első lépés!

A Huntraders, korábbi néven BetBulls megalapításával hazánkban elsőként osztottuk meg ingyenesen a tőzsdei kereskedéshez - és azon belül a technikai elemzéshez, a részvény- valamint az opciós kereskedéshez szükséges alapinformációkat, ezzel szakítva az addigi hagyományokkal és bárki számára elérhetővé téve a kereskedéshez szükséges, elengedhetetlen alaptudást.

A mai napon már a Forex kereskedéstől kezdve a kötvények világán át egészen a "money és risk management"-ig minden témakörben biztosítunk tananyagokat, hogy minél szélesebb körben tudjuk segíteni a leendő kereskedőknek! 

Jelenleg 36 éves vagyok és aktívan kereskedek a tőzsdén ezzel megvalósítva régi álmom. Okleveles villamosmérnökként végeztem az egyetemen, és tanulmányaim után rögtön a tőzsde felé vettem az irányt.

 

Szabad akartam lenni!

 

Az első egy évben az amerikai piacon vállalatok részvényeivel kereskedtem, majd figyelmem egyre inkább a részvénypiac mögött meghúzódó opciós piacra terelődött. Ahogy egyre többet foglalkoztam a tőzsdével, nagyobb tapasztalatra, mélyebb ismeretekre és ezzel együtt fokozatosan egyre nagyobb profitra tettem szert. Évek alatt felismertem azt is, hogy a kötvények a vagyongyarapítás fontos elemei. Megtanultam uralni az érzelmeimet, kezelni a kockázatot és felelősségteljesen bánni a pénzzel.

 

Úgy döntöttem, ezt a tudást elérhetővé teszem másoknak is.

 

2007-ben társaimmal létrehoztuk Magyarország első részvényszűrő szolgáltatását, valamint több száz oldalnyi szakirodalmat tettünk magyar nyelven bárki számára ingyenesen elérhetővé, ezzel talán létrehozva az egyik legnagyobb ingyenes tőzsdei tudástárat. A több mint 10 éves kitartó, kudarcokkal és sikerekkel teli kereskedéssel töltött év alatt számos szituációval és döntési helyzettel találkoztam. Mint a Huntraders alapítója, első számú célom, hogy minden kezdő és haladó kereskedőt, vagyis Téged felkészítselek a lehetséges kereskedési helyzetekre, megtanítsalak biztonságosan kezelni a befektetéseidet és hivatásom, hogy Te magad is biztos tudással stabil profitot érj el a Tőzsdén!

Publikációim: 

  

 

Kedvenc tőzsdéim: - NASDAQ, NYSE - CBOE - EURONEXT - ASX
Kedvenc szoftvereim: - Trader Workstation - Think or Swim - Trade Ideas - PPro8
Kedvenc termékeim: - Opció - Részvény - Kötvény - ETF
Kedvenc stratégiáim: - USA daytade using ECN stop order types - M & A companies liquidity providing - ASX penny-stocks trading - EURONEXT closing auction trading
Kedvenc brókercégeim: - Interactive Brokers - TastyTrade - DTTW
Kedvenc privát banki szolgáltatóm: - SPB Befektetési Zrt.

Friss tőzsdei hírekért, egyéb érdekességekért és információkért kövess minket Facebook-on is!

{{ contactError ? 'Hiba történt!' : 'Köszönöm, megkaptam leveled!' }}

Igyekszem mihamarabb válaszolni, addig is böngéssz nyugodtan az oldalon! - Csaba

Hiba történt, kérjük próbáld újra!

Kérdésed van a szakmáról, oktatásról vagy befektetésről? 
Hívj nyugodtan: +36 70 633 8244 vagy

írj nekem bátran!