A Tőzsdei E-Learning rendszer

Te is lehetsz igazi tőzsdecápa!

Keress brutális pénzeket alacsony kockázattal!

 

Tőzsdei e-learning csomag

A Huntraders összegyűjtötte Neked azt a tudást, amivel más kereskedők a Wall Street-en milliókat keresnek 1 nap alatt! Ez a tapasztalati tudás most elérhető a számodra is! Tanuld meg a sikeres tőzsdei kereskedés receptjét és titkait, vegyél részt a képzésben és kereskedj úgy, mint egy vérbeli profi!


 

vagy olvass tovább...

Rossz helyen jársz, ha

azt gondolod ez egy újabb tőzsdei tanfolyam, ami egy puccos helyen van és kb 25-en össze vagytok zárva fél napon keresztül... kapsz egy kis prospektust, amire lejegyzeteled a fél napos előadásból azt a 4 mondatot, amiért odamentél... de aztán amikor hazaérsz rájössz, hogy semmivel sem lettél okosabb és tapasztaltabb... és még egy zsák pénzt is otthagytál.

Ez nem az a hely.

Amit mi kínálunk Neked az nem webinárium vagy csoportos előadás, hanem maga a tőzsdei kereskedés veleje, leírva, ábrákkal, példákkal, érthetően, egy egyedülálló Tőzsdei E-Learning rendszer keretein belül!

Ráadásul örökre elérhető lesz a számodra!

Ne szenvedj többet a Demo számláddal!
Ne tedd kockára a megtakarított pénzed!
Ne tölts el éveket úgy, hogy más kereskedők profilját nézed!
Ne fizess súlyos tanulópénzeket!

Neked is eleged lett abból, hogy a nehezen megkeresett pénzed napok alatt lenullázódott a gyorsan változó árfolyamok miatt? Te is vársz arra a bizonyos "nagy hullámra", amikor majd a befektetett pénzed végre sokszorosára növekszik? Ne várj tovább! 

 

 

Ez mind valósággá válhat számodra is! Ha felkészülten, a kockázatokat elemezve, megfelelő körültekintéssel és türelemmel valamint a szükséges tudással kereskedsz a tőzsdén, akkor a fentiek valósággá válhatnak!

 

 

Miért fontos kizárólag felkészülten és csak is a szükséges alapok elsajátítása után kereskedni a tőzsdén?

Azért mert...

Hogyha Te is inkább a pénzt fognád a fejed helyett, akkor


Huntraders összeállította a tökéletes tanulási programot és tananyagokat, hogy a sikeres tőzsdei kereskedés a rengeteg tanulópénz és hosszú ideig tartó próbálkozás nélkül is elsajátítható legyen!

A Huntraders Tőzsdei E-Learning rendszerben saját tempódban és előre meghatározott tematika segítségével tanulod meg a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait és a profik által is használt technikákat! A színes ábrákkal és valós példákkal ellátott leckék és tananyagok egytől egyig független, tapasztalt kereskedők segítségével lettek összeállítva a számodra! 

Ne szenvedj tovább a Demo számláddal! Ne pazarold tovább a megtakarított pénzed! Az összesen 8 kompett tananyagot és több mint 550 leckét tartalmazó E-Learning rendszer segítségével az alábbikban fogsz fejlődni:

  • Megtanulod a sikeres kereskedés alapjait
  • Megtanulsz ügyesen bánni a pénzeddel
  • Elsajátítod a profi kereskedők technikáit
  • ...és még sok minden más!

Csatlakozz Te is a Huntraders Tőzsdei E-Learning rendszeréhez és ha megfelelő odafigyeléssel kereskedsz, akkor nagy haszonra tehetsz szert!

Vásárlás után az E-Learning felület és az összes tananyag azonnal elérhető lesz a számodra és örökké az is marad! Nem szükséges letölteni vagy kinyomtatni, hiszen az Online E-Learning felületen bármikor megtekintheted és átismételheted amit szeretnél!

Itt az ideje tudatosan pénzt keresned!
A kitartásod már meg van, adunk hozzá tudást is!

A teljes e-learning rendszer kifejezetten kezdő kereskedők számára lett kialakítva úgy, hogy a kötelező alaptudás mellett a sikerhez szükséges információk is mind megtalálhatók, ami már tőzsdében jártas kereskedőknek is elengedhetetlen a profithoz! Az összesen 8 teljesen kidolgozott tananyagban több mint 550 lecke található, amit egyedülálló e-learning rendszerünk segítségével tematikusan építettünk fel, hogy rövid időn belül elsajátítható legyen és minél hamarabb pénzt tudj vele keresni!

A Huntraders Tőzsdei E-Learning rendszer független szakértők által, több mint 10 éves kereskedői tapasztalataik alapján lett megírva és összeállítva azok számára, akik megbízható tudást szeretnének, melynek segítségével .... 

... mondjuk ki őszintén: 

BRUTÁLIS PÉNZEKET AKARNAK KERESNI! 

 

Amiért mások is a Huntraders-t választották:

(Te sem fogod megbánni)

Azonnal elérhető

Az összes tananyag és az oktatási rendszer azonnal elérhető a számodra és online örökre elérhető is marad!

Rendszerezett

Tematikusan összeállított tanterv, hogy az alapoktól építsük fel tudásod, egészen a profi kereskedési technikákig!

Egyedülálló

Az e-learning rendszerben követheted fejlődésed, tesztelheted tudásod, ráadásul 100% magyar nyelven!

10 év tapasztalata

Az oktatócsomag profi kereskedők 10 éves tapasztalata alapján lett összeállítva, ezzel valós tudást és segítséget nyújtva!

Csatlakozz Te is az #1 számú Tőzsdei E-Learning rendszerhez!

Lépj be Huntraders fiókodba, fizess lejjebb PayPal-al és kezdődhet a tanulás!

 

 

 

A Huntraders E-Learning csomag egy egyedülálló tőzsdei oktató rendszer amely profi, független kereskedők által lett összeállítva kifejezetten kezdő kereskedők számára. A tanfolyam összesen 8 komplett tankönyvet és közel 1500 oktató diát tartalmaz a Tőzsdei kereskedés alapjaitól kezdve a Technikai Elemzés legmagasabb fokáig! A teljesen magyar nyelvű képzésen mindent megtanulsz, amire a sikeres kereskedéshez szükséged van, ráadásul most limitált ideig bevezető áron:

 

168.000 Ft
helyett kevesebb, mint

28.000 Ft-ért!

(89 EUR)

 

Mi fog történni, ha megnyomod a PayPal Checkout gombot?

A kék gomb megnyomása után megjelenik egy kisebb ablak, ahol a PayPal hivatalos oldalán el tudod végezni a fizetést a Hitel- vagy Bankkártyád pár adatának megadásával, vagy pedig tudsz fizetni a PayPal fiókodon keresztül is.

--- Nincs semmilyen rejtett költség! ---

Amennyiben a fizetés sikeresen megtörtént a korábbi ablakban már is továbbirányítunk téged a Huntraders e-learning felületére, ahol megtekintheted az összes tananyagot és leckét, követheted a fejlődésed és sikeres kereskedővé válhatsz! A későbbiekben az e-learning felületet és a tananyagokat a fiókodba történő belépés után tudod elérni.

 

Nem látod a kék PayPal gombot?

Az e-learning csomag megvásárlását csak a fiókodba történő bejelentkezés után tudod megtenni. Kattints alul a Belépés gombra!

Amennyiben még nincs Huntraders fiókod, akkor ITT tudsz létrehozni egyet.

Kérdés/probléma esetén: +36 70 633 8244

Fizetendő összeg
{{ selected != null ? packs[selected].price : '' }} €

Szakmai vélemények a Huntraders Oktatócsomagról

(a teljesség igénye nélkül)
Palotás Dávid
www.tradersnight.hu

"A Huntraders, ahogy a neve is mutatja, a magyar traderközösséget szolgálja. Az alapvető definíciók, valamint a sikeres kereskedéshez szükséges eszközök ennyire aprólékos és részletes bemutatása magyarul még nem történt meg."

Czegle János
www.spbinvest.hu

„A Huntraders az első lépés ahhoz, hogy a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlenül szükséges tudásra  szert tegyél.  Aztán a második, a harmadik … és így tovább, mert ha tőzsdei kereskedésre adod a fejed készülj fel arra, hogy ismereteidet folyamatosan megújítani, bővíteni  kell.”

Ne pazarold tovább az időd! Kezdd el a fejlődést és válj profi kereskedővé!