A Tőzsdei E-Learning rendszer

A legújabb tőzsdei 
oktatórendszer!

Kifejezetten kezdő kereskedők számára kialakítva!
100%
magyar nyelven!

 

(Augusztus 19-ig bevezető áron!)

Mit tartalmaz az e-learning csomag?

Azt a több mint 10 éves alap- és tapasztalati tudást amivel kereskedők ezrei ezekben a pillanatokban is milliókat keresnek világszerte! A Huntraders E-Learning csomag nem csak egy kis összefoglaló vagy felületesen összegyűjtött tőzsdei információk halmaza... Amit itt kínálunk Neked az az elengedhetetlen tudás ami a sikeres tőzsdei kereskéshez kell! Ráadásul az alapoktól felépítve!

 

A részletekért olvass tovább...

Minden tananyag elvégeztével kitüntetésekkel/jelvényekkel jutalmazunk Téged! A még be nem fejezett vagy akár a korábban elvégzett leckékhez és tananyagokhoz bármikor vissza tudsz menni, hogy ismételhesd tudásodat!

A tananyagok között saját tempódban és előre meghatározott tematika segítségével tanulod meg a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait és a profik által is használt technikákat! 

 

Pontosan milyen tananyagokról beszélünk?
Ezekről:

Minden tananyag leckékből áll, a leckében pedig oktatódiákat találsz. Ezeken keresztül fogod megtanulni lépésről lépésre a tőzsdei kereskedés alapjait és titkait. Az oktatódiákon színes ábrákkal és valós példákkal szemléltetjük a dolgokat, hogy könnyebben befogadható és érthető legyen.

Minden oktatódia és a teljes e-learning rendszer magyar nyelvű, ami egyedülállónak számít a hasonló tőzsdei oktatófelületek között!

Hogyan néznek ki az oktatódiák?
Így:

Az E-Learning rendszerben minden tananyagot kvízkérdések követnek, hogy ellenőrizhesd tudásod! A több mint 500 kérdés megválaszolása hozzájárul fejlődésedhez és könnyebbé teszi a tanulást.

Gondoltunk a tapasztaltabb tőzsdésekre is, ezért Extra kérdéssor is tartozik minden tananyaghoz! Tanulj hatékonyan, tanulj otthonról! 

Mire jók ezek a tananyagok, a sok oktatódia és a tesztkérdések?

Arra, hogy nagyobb tudásod legyen és ezáltal magabiztosabb legyél! 

Rossz helyen jársz, ha

azt gondolod ez egy újabb tőzsdei tanfolyam, ami egy puccos helyen van és kb 25-en össze vagytok zárva fél napon keresztül... kapsz egy kis prospektust, amire lejegyzeteled a fél napos előadásból azt a 4 mondatot, amiért odamentél... de aztán amikor hazaérsz rájössz, hogy semmivel sem lettél okosabb és tapasztaltabb... és még egy zsák pénzt is otthagytál.

Ez nem az a hely.

Amit mi kínálunk Neked az nem webinárium vagy csoportos előadás, hanem maga a tőzsdei kereskedés veleje, leírva, ábrákkal, példákkal, érthetően, egy egyedülálló Tőzsdei E-Learning rendszer keretein belül!

Ráadásul örökre elérhető lesz a számodra!

Amiért mások is a Huntraders-t választották:

(Te sem fogod megbánni)

Azonnal elérhető

Az összes tananyag és az oktatási rendszer azonnal elérhető a számodra és online örökre elérhető is marad!

Rendszerezett

Tematikusan összeállított tanterv, hogy az alapoktól építsük fel tudásod, egészen a profi kereskedési technikákig!

Egyedülálló

Az e-learning rendszerben követheted fejlődésed, tesztelheted tudásod, ráadásul 100% magyar nyelven!

10 év tapasztalata

Az oktatócsomag profi kereskedők 10 éves tapasztalata alapján lett összeállítva, ezzel valós tudást és segítséget nyújtva!

Csatlakozz Te is az #1 számú Tőzsdei E-Learning rendszerhez!

Lépj be Huntraders fiókodba, fizess lejjebb PayPal-al és kezdődhet a tanulás!

 

 

 

 A Huntraders E-Learning csomag most limitált ideig
bevezető áron:

 

 

Kevesebb mint 30.000 Ft!

 

 

Mi fog történni, ha megnyomod a kék PayPal gombot?

A kék gomb megnyomása után megjelenik egy kisebb ablak, ahol a PayPal hivatalos oldalán el tudod végezni a fizetést a Hitel- vagy Bankkártyád pár adatának megadásával, vagy pedig tudsz fizetni a PayPal fiókodon keresztül is.

--- Nincs semmilyen rejtett költség! ---

Amennyiben a fizetés sikeresen megtörtént a korábbi ablakban már is továbbirányítunk téged a Huntraders e-learning felületére, ahol megtekintheted az összes tananyagot és leckét, követheted a fejlődésed és sikeres kereskedővé válhatsz! A későbbiekben az e-learning felületet és a tananyagokat a fiókodba történő belépés után tudod elérni.

 

Nem látod a kék PayPal gombot?

Az e-learning csomag megvásárlását csak a fiókodba történő bejelentkezés után tudod megtenni. Kattints alul a Belépés gombra!

Amennyiben még nincs Huntraders fiókod, akkor ITT tudsz létrehozni egyet.

Kérdés/probléma esetén: +36 70 633 8244

Fizetendő összeg
{{ selected != null ? packs[selected].price : '' }} €

Miért érdemes aktiválnod az e-learning felületet?

A különbség szemmel látható:

Vásárlás után az E-Learning felület és az összes tananyag azonnal elérhető lesz a számodra és örökké az is marad! Nem szükséges letölteni vagy kinyomtatni, hiszen az Online E-Learning felületen bármikor megtekintheted és átismételheted amit szeretnél!

Itt az ideje tudatosan pénzt keresned!
Az elszántságod már meg van, adunk hozzá tudást is!

Szakmai vélemények a Huntraders Oktatócsomagról

(a teljesség igénye nélkül)
Palotás Dávid
www.tradersnight.hu

"A Huntraders, ahogy a neve is mutatja, a magyar traderközösséget szolgálja. Az alapvető definíciók, valamint a sikeres kereskedéshez szükséges eszközök ennyire aprólékos és részletes bemutatása magyarul még nem történt meg."

Czegle János
www.spbinvest.hu

„A Huntraders az első lépés ahhoz, hogy a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlenül szükséges tudásra  szert tegyél.  Aztán a második, a harmadik … és így tovább, mert ha tőzsdei kereskedésre adod a fejed készülj fel arra, hogy ismereteidet folyamatosan megújítani, bővíteni  kell.”

Ne pazarold tovább az időd! Kezdd el a fejlődést és válj profi kereskedővé!