"A sikeres tőzsdei kereskedés receptje"

Te is lehetsz igazi tőzsdecápa!

Keress brutális pénzeket alacsony kockázattal!

 

A Huntraders összegyűjtötte Neked azt a tudást, amivel más kereskedők a Wall Street-en milliókat keresnek 1 nap alatt! Ez a tapasztalati tudás most elérhető a számodra is! Tanuld meg a sikeres tőzsdei kereskedés receptjét és titkait, vegyél részt a képzésben és kereskedj úgy, mint egy vérbeli profi!


 

vagy olvass tovább...

Rossz helyen jársz, ha

azt gondolod ez egy újabb tőzsdei tanfolyam, ami egy puccos helyen van és kb 25-en össze vagytok zárva fél napon keresztül... kapsz egy kis prospektust, amire lejegyzeteled a fél napos előadásból azt a 4 mondatot, amiért odamentél... de aztán amikor hazaérsz rájössz, hogy semmivel sem lettél okosabb és tapasztaltabb... és még egy zsák pénzt is otthagytál.

Ez nem az a hely.

Amit mi kínálunk Neked az nem webinárium vagy csoportos előadás, hanem maga a tőzsdei kereskedés veleje, leírva, ábrákkal, példákkal, érthetően. Ráadásul örökre elérhető lesz a számodra!

Ne szenvedj többet a Demo számláddal!
Ne tedd kockára a megtakarított pénzed!
Ne tölts el éveket úgy, hogy más kereskedők profilját nézed!
Ne fizess súlyos tanulópénzeket!

Neked is eleged lett abból, hogy a nehezen megkeresett pénzed napok alatt lenullázódott a gyorsan változó árfolyamok miatt? Te is vársz arra a bizonyos "nagy hullámra", amikor majd a befektetett pénzed végre sokszorosára növekszik? Ne várj tovább! 

 

 

Ez mind valósággá válhat számodra is! Ha felkészülten, a kockázatokat elemezve, megfelelő körültekintéssel és türelemmel valamint a szükséges tudással kereskedsz a tőzsdén, akkor a fentiek valósággá válhatnak!

 

 

Miért fontos kizárólag felkészülten és csak is a szükséges alapok elsajátítása után kereskedni a tőzsdén?

Azért mert...

Hogyha Te is inkább a pénzt fognád a fejed helyett, akkor


Huntraders összeállította a tökéletes tanulási programot és tananyagokat, hogy a sikeres tőzsdei kereskedés a rengeteg tanulópénz és hosszú ideig tartó próbálkozás nélkül is elsajátítható legyen!

A Huntraders Online Kereskedési Képzésben saját tempódban és előre meghatározott tematika segítségével tanulod meg a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait és a profik által is használt technikákat! A színes ábrákkal és valós példákkal ellátott leckék és tananyagok egytől egyig független, tapasztalt kereskedők segítségével lettek összeállítva a számodra! 

Ne szenvedj tovább a Demo számláddal! Ne pazarold tovább a megtakarított pénzed! Az összesen 8 kompett tananyagot és több mint 550 leckét tartalmazó Online Képzés alatt az alábbikban fogsz fejlődni:

  • Megtanulod a sikeres kereskedés alapjait
  • Megtanulsz ügyesen bánni a pénzeddel
  • Elsajátítod a profi kereskedők technikáit
  • ...és még sok minden más!

Ha részt veszel a Huntraders Online Képzésben és a megfelelő odafigyeléssel kereskedsz, akkor nagy haszonra tehetsz szert!

Vásárlás után az összes tudás és tananyag azonnal elérhető lesz a számodra és örökké az is marad! Nem szükséges letölteni vagy kinyomtatni, hiszen az Online Képzési felületen bármikor megtekintheted és átismételheted amit szeretnél!

Itt az ideje nagy pénzeket keresni!
A kitartásod már meg van, adunk hozzá tudást is!

A teljes oktatócsomag kifejezetten kezdő kereskedők számára lett kialakítva úgy, hogy a kötelező alaptudás mellett a sikerhez szükséges információk is mind megtalálhatók, ami már tőzsdében jártas kereskedőknek is elengedhetetlen a profithoz! Az összesen 8 teljesen kidolgozott tananyagban több mint 550 lecke található, amit Online Képzésünk és rendszerünk segítségével tematikusan építettünk fel, hogy rövid időn belül elsajátítható legyen és minél hamarabb pénzt tudj vele keresni!

A teljes oktatócsomag független szakértők által, több mint 10 éves kereskedői tapasztalataik alapján lett megírva és összeállítva azok számára, akik megbízható tudást szeretnének, melynek segítségével .... 

... mondjuk ki őszintén: 

BRUTÁLIS PÉNZEKET AKARNAK KERESNI! 

 

Amiért mások is a Huntraders-t választották:

(Te sem fogod megbánni)

Azonnal elérhető

Az összes tananyag és az oktatási rendszer azonnal elérhető a számodra és online örökre elérhető is marad!

Rendszerezett

Tematikusan összeállított tanterv, hogy az alapoktól építsük fel tudásod, egészen a profi kereskedési technikákig!

Letölthető

Az összes tartalom letölthető PDF-ben, hogy bárhol, bármikor hozzá tudj férni, akár internetkapcsolat nélkül is!

10 év tapasztalata

Az oktatócsomag profi kereskedők 10 éves tapasztalata alapján lett összeállítva, ezzel valós tudást és segítséget nyújtva!

Ne habozz túl sokat, mert a részvétel korlátozott!

Kattints annak a csomagnak a nevére amelyiket meg szeretnéd vásárolni és kezdődhet a tanulás!

 

 

A Huntraders Online Képzés egy olyan tőzsdei tanfolyam amely profi, független kereskedők által lett összeállítva kifejezetten kezdő és haladók kereskedők számára. A tanfolyam összesen 8 komplett tankönyvet és közel 1500 oktató diát tartalmaz a Tőzsdei kereskedés alapjaitól kezdve a Technikai Elemzés legmagasabb fokáig! A teljesen magyar nyelvű képzésen mindent megtanulsz, amire a sikeres kereskedéshez szükséged van, ráadásul most limitált ideig bevezető áron:

 

255.000 Ft
helyett kevesebb, mint

28.000 Ft-ért!

(89 EUR)

 

 

Huntraders Letölthető Oktatócsomag azoknak lett összeállítva, akik a tőzsde csúcsára akarnak eljutni rövid időn belül! A teljes oktatócsomag összesen 8 komplett tankönyvet és közel 1500 oktató diát tartalmaz letölthető PDF formátumban, hogy bárhol, bármikor hozzá tudj férni! A csomag tartalmazza a Huntraders Online Képzés csomagot is, így követheted fejlődésed a képzési felületen keresztül is! Ne habozz, ez a csomag csak limitált ideig érhető el ezen az áron:

 

459.000 Ft
helyett kevesebb, mint

95.000 Ft-ért!

(289 EUR)

Megvárásolni kívánt csomag:

{{ pack.title }}

Mi fog történni, ha megnyomod a PayPal Checkout gombot?

A kék gomb megnyomása után megjelenik egy kisebb ablak, ahol a PayPal hivatalos oldalán el tudod végezni a fizetést a Hitel- vagy Bankkártyád pár adatának megadásával, vagy pedig tudsz fizetni a PayPal fiókodon keresztül is.

--- Nincs semmilyen rejtett költség! ---

Amennyiben a fizetés sikeresen megtörtént a korábbi ablakban már is továbbirányítunk téged a Huntraders Oktatófelületére, ahol megtekintheted az összes tananyagot és leckét, követheted a fejlődésed és sikeres kereskedővé válhatsz! A későbbiekben az Oktatófelületet és a tananyagokat a fiókodba történő belépés után tudod elérni.

 

Nem látod a kék PayPal gombot?

Az oktatócsomag megvásárlását csak a fiókodba történő bejelentkezés után tudod megtenni. Kattints alul a Belépés gombra!

Amennyiben még nincs Huntraders fiókod, akkor ITT tudsz létrehozni egyet.

Kérdés/probléma esetén: +36 70 633 8244

Fizetendő összeg
{{ selected != null ? packs[selected].price : '' }} €

Szakmai vélemények a Huntraders Oktatócsomagról

(a teljesség igénye nélkül)
Palotás Dávid
www.tradersnight.hu

"A Huntraders, ahogy a neve is mutatja, a magyar traderközösséget szolgálja. Az alapvető definíciók, valamint a sikeres kereskedéshez szükséges eszközök ennyire aprólékos és részletes bemutatása magyarul még nem történt meg."

Czegle János
www.spbinvest.hu

„A Huntraders az első lépés ahhoz, hogy a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlenül szükséges tudásra  szert tegyél.  Aztán a második, a harmadik … és így tovább, mert ha tőzsdei kereskedésre adod a fejed készülj fel arra, hogy ismereteidet folyamatosan megújítani, bővíteni  kell.”

Ne pazarold tovább az időd! Kezdd el a fejlődést és válj profi kereskedővé!